Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

   15 травня 2024 року, відбувся довгоочікуваний Гранд-фінал IV-го Всеукраїнського конкурсу робіт талановитої молоді. Організатором виступила кафедра банківської справи та страхування, факультету фінансів Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

 Тематика презентацій охоплювала широкий спектр актуальних питань у сфері грошей, банківської справи та фінансового бізнесу. Від "Випуску грошей без обмежень" до "Майбутнього необанків в Україні" – учасники не боялися ставити сміливі питання та шукати на них відповіді.

   Кожен виступ був унікальним і захоплюючим. Молоді фінансисти вражали своєю підготовленістю, глибиною аналізу та креативним підходом до вирішення проблем. Слухачі та журі були в захваті від презентацій, що поєднували в собі науковість, творчість та інноваційність.

 Серед фіналістів була і студентка спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" з роботою на тему "Шахрайства в банківській і фінансовій сфері: загрози і шляхи боротьби" - Сніжана Кучирка. Сніжана виборола 1 місце!!! Вітаємо нашу переможницю і бажаємо й надалі поглиблювати свої знання, підкоряти вершини і не зупинятись на досягнутому.

Переглянути презентацію доповіді

  Організатори відзначили, що фіналісти , показали справжній професіоналізм, презентуючи свої роботи. Кожен виступ був вражаючим!

  Детальніше