Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

  Відзначення дня вишиванки стало традицією у ВСП "Фаховий коледж ЧНУ", а цьогоріч підготування до урочистостей розпочалось за місяць до свята - творчий проєкт "Вишивана перемога".

  Вишивання бісером мапи України об'єднало студентів та викладачів: Лілія Богдан (21-О), Андреа Бондаренко (21-Ф), Світлана Босовик (21-Ф), Микола Вовк (21-Ф), Марія Гарас (21-Ф), Ян Грубер (21-Ф), Анастасія Діденко (21-Ф), Влад Камінський (21-Ф), Юлія Козменко (21-О), Наталія Кузик (ЧНУ), Анастасія Мошняга (21-Ф), Степан Сватенко (22-КІ), Анастасія Тесліцька (13-Ю), Христина Труфен (13-Ю); Олена Кузик (викладач англійської мови), Уляна Ратушняк (викладач української мови); і зокрема меценатів профспілки (Інна Колотило, Тетяна Крошка).

  Виконуючи монотонну роботу, здобувачі поєднали приємне з корисним - вишивали та ділилися лайфхаками з мов до НМТ. Творча атмосфера не залишила поза увагою жодного учасника і як результат - "розділене гордістю - з'єднано любов'ю" - мапа України набула цілісного вигляду, як пазл склалися всі області воєдино.

  Магія вишиванки дійсно має продовження для майбутніх поколінь, допоки наша творча молодь виховується у любові до рідного краю. Вдячні Богові та ЗСУ за можливість навчатись і працювати у найкращому коледжі області.

 

Слава Україні! Героям слава!