Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

«Шевченко у фокусі ХХІ століття»

  Студент 1-го курсу  спеціальності «Комп'ютерна інженерія»  Андрій Куконін (керівник - Марко І.В.) представив фаховий коледж ЧНУ на обласному конкурсі, присвяченому 210-й річниці від Дня народження Тараса Шевченка - на виставці мистецької акції-реконструкції з відтворення історії життя Тараса Шевченка «Шевченко у фокусі ХХІ століття».

  Конкурс-виставку провели серед учнів закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти Чернівецької області.

  Основним завданням було зробити чорно-білі світлини або світлини з ефектом сепії (в тому числі копіюючи реальні фото), які ілюструють певну історію з життя Тараса Шевченка, та написати коротеньку анотацію до світлини, на якій розповідається про певний період життя поета.

  На фотоконкурс представлено дві роботи Андрія Куконіна «У нашім раї на землі нічого кращого немає, як тая мати  молодая з своїм дитяточком малим…» (на світлині: Софія Букурос (мати) і Олекса Гринівський (Шевченко), «Зустріч, що змінила долю" (на світлині: Володимир Злотник (Сошенко) і Олекса Гринівський (Шевченко).

  Своїми роботами студенти зробили свій внесок у збереженні української національної ідентичності, поширенні знань про  видатних особистостей - духовних провідників українського народу.