Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

  «Врага не буде, супостата»! Під таким гаслом 7 березня у Шевченківській залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся фінал конкурсу декламаторів творів Тараса Шевченка, присвячений 210-й річниці від Дня народження українського генія.

  До учасників поетичного турніру з привітальним словом звернулися проректорка з науково-педагогічної роботи з питань навчально-виховного процесу, доктор історичних наук Тамара Марусикдекан філологічного факультету, доктор філологічних наук, професор Борис Бунчук доктор філософії, отець Микола Шкрібляк.

  Цьогоріч у Шевченківському конкурсі взяли участь 32 студентів. До фіналу увійшло 19 учасників серед яких і двоє студентів Відокремленого структурного підрозділу "Фаховий коледж Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича".

За підсумками голосування членів журі перемогу у конкурсі вибороли такі наші студенти: 

   Усі учасники поетичного конкурсу були відзначені грамотами та нагороджені пам’ятними призами.
  На завершення заходу модераторка Лариса Маркуляк висловила подяку керівництву університету за підтримку у проведенні конкурсу.
  Шевченкове Слово об’єднує всіх українців у боротьбі за свободу та незалежність і є потужною зброєю у нашій боротьбі з російським ворогом. Це щит і меч нашої нації. Слава Україні! Героям Слава!