Контакти

58002, м. Чернівці
вул. Банкова, 1
Навчальний корпус №20.
Тел/факс: (0372) 55-38-26
E-Mail: college@chnu.edu.ua

Погода

  27 жовтня студенти груп 31-Ф та 32-Ф спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» спільно зі студентами економічного факультету відвідали Центр мобільного страхування «Софора».

  Під керівництвом викладачів циклової комісії економічних дисциплін ВСП "Фаховий коледж ЧНУ" А.В. Марич, Ю.В. Семенюк та викладачів кафедри фінансів і кредиту університету М.Г. Марича, Н.Л. Марусяк студенти мали змогу поспілкуватись з директором центру Богданом Раком, керівником відділу Христиною Кантемір та начальником відділення Марією Андрієць.

  В ході зустрічі студенти ознайомилися з специфікою роботи страхової компанії «Софора», дізналися всі тонкощі роботи в період воєнного стану, а також більш детально ознайомилися з умовами страхування різних напрямів таких як: життя, здоров’я, майна, відповідальності, автомобілів тощо.

  Крім того, студенти також були зацікавлені у відкритих вакансіях, умовах прийняття на роботу. Директор страхової компанії з радістю розповів про всі необхідні умови і наголосив, що після закінчення навчання і отримання диплома він охоче прийме в свою команду нових цілеспрямованих, амбітних, молодих, енергійних фахівців, які готові працювати.

  Розмова вийшла досить цікавою та змістовною. У студентів виникало чимало запитань з практичної точки зору, на які вони отримали вичерпні фахові відповіді.